Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kaneli-sokeridonitsit
Gluteenittomat Kaneli-sokeridonitsit
Julkaistu
Gluteenittomat Kaneli-sokeridonitsit
Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
Kypsennysaika
7
minuuttiaAinekset
- Taikina
0,5 dl öljyä
1 dl lime-vissyä
1 kananmuna
1 dl hienoa sokeria
0,5 tl suolaa
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl soodaa
1 tl vaniljasokeria
1 tl kardemummaa
- Kuorrutus
100 g voita
2 dl hienoa sokeria
2 tl kanelia
Valmistus
- Taikina
- Sekoita öljy, vissy, kananmuna ja sokeri kulhossa.
- Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita sekaisin.
- Lusikoi taikina pursotuspussiin tai pakastepussiin, josta leikkaat kulman auki.
- Voitele donitsipelti. Pursota taikinaa donitsipellin koloihin noin puoliväliin asti.
- Paista uunissa 200 asteessa noin 7 minuuttia. Pinta saa jäädä vaaleaksi.
- Kuorrutus
- Sekoita toisessa kulhossa sokeri ja kaneli keskenään. Sulata voi.
- Dippaa donitsi nopeasti voisulassa molemmin puoline ja pyörittele heti sen jälkeen kaneli-sokerissa.