Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kaneli-sokeridonitsit

Gluteenittomat Kaneli-sokeridonitsit

Gluteenittomat Kaneli-sokeridonitsit

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

7

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Taikina
  • Sekoita öljy, vissy, kananmuna ja sokeri kulhossa.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita sekaisin.
  • Lusikoi taikina pursotuspussiin tai pakastepussiin, josta leikkaat kulman auki.
  • Voitele donitsipelti. Pursota taikinaa donitsipellin koloihin noin puoliväliin asti.
  • Paista uunissa 200 asteessa noin 7 minuuttia. Pinta saa jäädä vaaleaksi.
  • Kuorrutus
  • Sekoita toisessa kulhossa sokeri ja kaneli keskenään. Sulata voi.
  • Dippaa donitsi nopeasti voisulassa molemmin puoline ja pyörittele heti sen jälkeen kaneli-sokerissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.