Etusivu » Gluteeniton Tattarisuurimo » Gluteeniton Tattariviikunapuuro

Gluteeniton Tattariviikunapuuro

Gluteeniton Tattariviikunapuuro

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Tämä ihana herkku on vähäkalorinen ja terveellinen, mutta silti makea. Marjoja vaihdellen siihen saa vaihtelevaa raikkautta ja kirpeyttä. Gluteeniton tattariviikunapuuro sisältää paljon kuitua, magnesiumia, sinkkiä ja B1-vitamiinia. Viikunat ovat emäksisiä ja siten hyviä kehon PH-tasapainolle.

Ainekset

Valmistus

  • Liota tattari ja viikunat erikseen. Huuhtele aamulla tattari juoksevan veden alla. Liotettu tattari on melko limaista, mutta älä anna sen häiritä ;).
  • Kaada kaikki ainekset blenderiin ja aja sileäksi. Lisää vettä jos tarvitsee, mutta älä paljon, vain sen verran että blenderi pyörii.
  • Jos haluat siitä oikein makeaa, lisää banaani.
  • Laita kulhoon reilusti vadelmia ja tattari-viikunapuuroa. Voit myös koota ne kerroksittain ja saat ihanan jälkiruoan.
  • Gluteeniton tattariviikunapuuro maistuu todennäköisesti myös lapsille.

    Reseptin luonut Sanna Hiltunen – Parantava ruoka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.