Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat savulohimuffinssit

Gluteenittomat savulohimuffinssit

Gluteenittomat savulohimuffinssit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Nämä suolaiset gluteenittomat savulohimuffinssit on helppo ja nopea valmistaa. Savulohen ja tillin yhdistelmä on suussa sulavan herkullinen. Voit tarjoilla näitä juhlissa tai ottaa vaikka mukaan piknikille!

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa kerma, munat, voi sekaisin.
  • Lisää hienonnettu lohi ja tilli. Lisää se sekä yhdistetyt kuivat aineet taikinaan. Sekoita vain sen verran, että saat ainekset sekaisin.
  • Nostele taikinaa muffinivuokiin.
  • Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 20 min tai kunnes kypsiä.
  • Gluteenittomat savulohimuffinssit ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.