Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat savulohimuffinssit
Gluteenittomat savulohimuffinssit
Julkaistu
Gluteenittomat savulohimuffinssit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12
kplKypsennysaika
20
minuuttiaNämä suolaiset gluteenittomat savulohimuffinssit on helppo ja nopea valmistaa. Savulohen ja tillin yhdistelmä on suussa sulavan herkullinen. Voit tarjoilla näitä juhlissa tai ottaa vaikka mukaan piknikille!
Ainekset
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa
1 dl sulatettua voita
150 g kylmäsavulohta
1 dl hienonnettua tilliä
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta pullajauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
1 tl sitruunapippuria
Valmistus
- Vatkaa kerma, munat, voi sekaisin.
- Lisää hienonnettu lohi ja tilli. Lisää se sekä yhdistetyt kuivat aineet taikinaan. Sekoita vain sen verran, että saat ainekset sekaisin.
- Nostele taikinaa muffinivuokiin.
- Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 20 min tai kunnes kypsiä.
- Gluteenittomat savulohimuffinssit ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.