Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Hedelmäkakku

Gluteeniton Hedelmäkakku

Gluteeniton Hedelmäkakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

25

kpl
Kypsennysaika

1

tunti 

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kermaviiliin kananmuna, sokeri, siirappi, hedelmät ja voisula.
  • Lisää jauhoseos, johon on sekoitettu kohotusaineet, mausteet ja psyllium.
  • Sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (esim. Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenittomalla Tummalla Täysjyväriisijauholla tai mantelijauholla) kakkuvuokaan.
  • Paista 175 asteessa noin 1 tunti.
  • Kumoa kakku jäähtyneenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.