Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Hedelmäkakku
Gluteeniton Hedelmäkakku
Julkaistu
Gluteeniton Hedelmäkakku
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
25
kplKypsennysaika
1
tuntiAinekset
1 tlk (200 g) kermaviiliä
1 dl sokeria
1 dl siirappia
1 pkt (100 g) sokeroitua hedelmäsekoitusta
1 dl cocktailkirsikoita kuutioituna
200 g voita
1 kananmuna
4,5 dl Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl inkivääriä
1 tl kanelia
1 tl pomeranssia
Valmistus
- Sekoita kermaviiliin kananmuna, sokeri, siirappi, hedelmät ja voisula.
- Lisää jauhoseos, johon on sekoitettu kohotusaineet, mausteet ja psyllium.
- Sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun (esim. Virtasalmen Viljatuoteen Gluteenittomalla Tummalla Täysjyväriisijauholla tai mantelijauholla) kakkuvuokaan.
- Paista 175 asteessa noin 1 tunti.
- Kumoa kakku jäähtyneenä.