Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tattarisämpylät

Gluteenittomat Tattarisämpylät

Gluteenittomat Tattarisämpylät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

13

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Gluteenittomat tattarisämpylät valmistuvat helposti Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tattarirouheesta, joka antaa sämpylöihin makua ja purutuntumaa. Kokeile ja ihastu sinäkin! Ohjeesta tulee 13 sämpylää.

Ainekset

Valmistus

  • Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.
  • Lisää suola, siirappi, öljy, tattarirouhe, porkkanaraaste ja jauhoseos.
  • Alusta taikina tasaiseksi, anna kohota n. 30 min.
  • Leivo taikina sämpylöiksi ja kohota.
  • Paista 20-25 minuuttia 225 asteessa.
  • Gluteenittomat tattarisämpylät ovat parhaimmillaan tuoreina ja hieman jäähtyneinä.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.