Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Leipärullaset, täytetyt

Gluteenittomat Leipärullaset, täytetyt

Gluteenittomat Leipärullaset, täytetyt

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

2

leipärullasta
Kypsennysaika

25

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä neste hieman yli 42-asteen.
  • Sekoita siihen psyllium, siirappi ja suola.
  • Anna turvota noin 10 minuuttia.
  • Lisää pieneen jauhomäärään ksantaani sekä kuivahiiva.
  • Alusta noin puolet jauhoista taikinaan, lisää öljy ja loput jauhot.
  • Taikina saa jäädä hieman pehmeäksi.
  • Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan.
  • Kauli puolikkaasta taikinasta ohut levy jauhotetulla alustalla.
  • Levitä levyn päälle puolet mascarponesta.
  • Ripottele päälle puolet kinkkusuikaleista ja murustele sinihomejuustosta puolet.
  • Kääri taikina rullalle kun kääretorttu.
  • Tee toinen leipä samoin ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle.
  • Peitä liinalla ja anna kohota vähintään puoli tuntia.
  • Voitele kananmunalla ja paista uunissa alatasolla 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.