Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit

Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit

Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

15

minuuttia

Terveellisemmät gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit on helppo valmistaa ja vielä helpompi herkutella!

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita vaahterasiirappi, kookosokeri, kananmunat, maapähkinävoi ja vaniljauute keskenään. Lisää joukkoon kurpitsapyree ja sekoita. Toisessa kulhossa sekoita jauhot, leivinjauhe, ruokasooda ja mausteet keskenään. Lisää puolet jauhoista ja mantelimaidosta taikinan joukkoon ja sekoita. Lisää loput jauhot ja maito ja sekoita. Kääntele joukkoon suklaahiput.
  • Lusikoi muffinssivuokiin (noin 3/4 täyteen). Paista 180 asteessa noin 15 minuuttia. Voit testata kypsyyden hammastikulla.
  • Gluteenittomat kurpitsa-suklaamuffinssit ovat valmiit herkuteltaviksi.

    Selma Mönkäre | FitFoodieSelma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.