Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Haukipullat

Gluteenittomat Haukipullat

Sivuston kuvake

Gluteenittomat Haukipullat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Ainekset

  • n. 700-900 g haukea tai muuta kalaa jauhettuna

  • 2 kananmunaa

  • 1 dl kermaa

  • 0,75 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Tattarihiutaleita / Kaurahiutaleita

  • 1,5-2 tl suolaa

  • valkopippuria

  • 1,5-2 rkl sitruunamehua

  • 1-2 rkl kuivattua ruohosipulia

  • Kastike
  • 50 g sulatettua voita

  • 1 tl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 1 keltuainen

  • 1 dl kermaa

  • 3 rkl sitruunamehua

  • ripaus suolaa

  • 1 rkl kuivattua ruohosipulia

Valmistus

  • Sekoita keskenään kaikki aineet ja anna taikinan tekeytyä kylmässä vähintään vartti, jos tunnin maltat odottaa niin maku on vielä parempi.
  • Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä ja paista voissa tai voi-oliiviöljyseoksessa kohtalaisella lämmöllä kypsiksi.
  • Kastike
  • Sulata kattilassa voi, se ei saa kuitenkaan kuumentua liikaa.
  • Lisää jauhot ja kerma, sekoita ja lisää sitruunamehu ja keltuainen.
  • Kuumenna seosta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.
  • Kastiketta ei saa keittää tai se juoksettuu!
  • Mausta saostunut kastike suolalla ja ruohosipulilla ja tarjoile heti.

    © Noora Viljakainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.