Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Härkäpapupiparit

Gluteenittomat Härkäpapupiparit

Gluteenittomat Härkäpapupiparit

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteenittomat härkäpapupiparit yllättävät iloisesti herkullisella maullaan. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Kuumenna uuni 180 asteeseen. Vaahdota voi ja tomusokeri vaahdoksi.
  • Lisää valkuainen ja sekoita kevyesti vaahtoon.
  • Sekoita sitruunankuori ja vaniljasokeri jauhoihin ja lisää ne sekä vesi taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  • Jauhota leivonta-alusta ja ripota taikinan päälle jauhoa. Kauli ohueksi ja ota piparimuotilla siitä haluamasi muotoisia keksejä.
  • Nosta keksit varovasti leivinpaperin päälle pellille ja paista uunissa (180 astetta) noin 10 minuuttia.
  • Keksien jäähtyessä sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa pursotuspussissa.
  • Tee kulmaan pieni reikä ja valuta suklaata keksien päälle. Anna jähmettyä.
  • Gluteenittomat härkäpapupiparit katoavat nopeasti parempiin suihin.

    Jamiela Ruotsalainen | WillaSarkko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.