Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat banaanimuffinssit
Gluteenittomat banaanimuffinssit
Julkaistu
Gluteenittomat banaanimuffinssit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annosta
12
annostaKypsennysaika
20
minuuttiaHerkulliset gluteenittomat banaanimuffinssit ovat helppoakin helpompia valmistaa. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
100 g voita
1 dl sokeria
1 kananmuna
3 banaania (n. 400 g)
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta härkäpapujauhoseosta
1 dl mantelirouhetta
1 tl leivinjauhetta
1,5 tl kanelia
1 tl vanilliinisokeria
Ripaus suolaa
0,5 dl maitoa
- Koristeluun
Tomusokeria
Valmistus
- Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää muna hyvin vatkaten.
- Soseuta banaanit haarukalla. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää ne taikinaan vuorotellen banaanisosetta ja maitoa. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasaista.
- Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.
- Koristele jäähtyneet gluteenittomat banaanimuffinssit tomusokerilla.