Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Tattarileseleipä
Gluteeniton Tattarileseleipä
Julkaistu
Gluteeniton Tattarileseleipä
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
1
pellillinenKypsennysaika
20
minuuttiaGluteeniton tattarileseleipä on herkullinen tapa aloittaa aamu. Virtasalmen Viljatuotteen tattarilese on runsaskuituinen ja runsasproteiininen ja sopii mainiosti leipiin antamaan pehmeyttä.
Ainekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Tattarirouhetta
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kaurahiutaleita
1 pss kuivahiivaa
1 tl suolaa
5 dl vettä
0,5 dl rypsiöljyä
2 rkl siirappia
Valmistus
- Mittaa taikinakulhoon kuivataineet ja sekoita.
- Lisää 42 asteiseksi lämmitetty vesi, rypsiöljy ja siirappi.
- Vaivaa hyvin.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille 1 cm paksuiseksi levyksi.
- Anna kohota peiteltynä n. 1/2 tuntia.
- Paista 200 asteessa 20-25 min.
- Anna jäähtyä ja leikkaa gluteeniton tattarileseleipä paloiksi.