Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Siemenleipä

Gluteeniton Siemenleipä

Gluteeniton Siemenleipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Mittaa siemenet, mantelirouhe ja psyllium kulhoon. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna turvota 10 minuuttia.
  • Sekoita jauhot, suola ja sooda keskenään toisessa kulhossa.
  • Kuori ja raasta omena karkeaksi raasteeksi.
  • Mittaa soijamaito tai piimä, siirappi ja omenaraaste kattilaan ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi.
  • Murenna joukkoon hiiva ja sekoita, kunnes hiiva on liuennut.
  • Kaada piimä/soijaseos ja jauhoseos siementen joukkoon.
  • Sekoita taikina tasaiseksi kädellä tai sähkövatkaimen taikinakoukuilla alustaen.
  • Kaada taikina voideltuun suorakaiteen muotoiseen (1l) leipävuokaan.
  • Anna kohota liinalla peitettynä lämpimässä paikassa noin 40 minuuttia.
  • Paista 200-asteisen uunissa noin puoli tuntia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.