Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Rommirusinakakku

Gluteeniton Rommirusinakakku

Gluteeniton Rommirusinakakku

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

20

kpl
Kypsennysaika

40

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Leivinuunissa oli vielä tulet kun laitoin jo rusinat likomaan rommiin. Ne saavat olla siinä vaikka useamman tunnin, niin imevät paremmin nestettä. Kun leivinuuni oli paistovalmis, alkoi itse kakun teko.
  • Vaahdotin pehmeän voin ja sokerin ja lisäsin munat yksitellen vaahtoon.
  • Sitten joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja rahka vuorotellen.
  • Lopuksi vielä taikinaan sekoitin rusinat ja rommin.
  • Kakkuvuokani on sen verran matala, että tämä taikina oli siihen liian suuri. Niinpä osan taikinasta laitoinkin muffinivuokiin.
  • Uunissani oli vielä yli 200 astetta ja kakkua paistoin 25 minuuttia. Lämpöä oli kuitenkin selvästi liikaa tälle kakulle, koska pinta tummui liikaakin.
  • 175 astetta ja 40-50 minuuttia olisi varmasti sopivampi paistoaika.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.