Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pinaattileipä

Gluteeniton Pinaattileipä

Gluteeniton Pinaattileipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

45

minuuttia

Pinaatti on superkasvi, tämän leivän leivot helposti Virtasalmen Viljatuotteen vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Keitä vesi, lisää jäinen pinaatti ja sekoita. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi.
  • Kaada taikina 1½ litran leipävuokaan ja peitä leivinliinalla.
  • Anna kohota vähintään puoli tuntia.
  • Paista 200-asteisessa kiertoilmauunissa noin 45 minuuttia. (Ilman kiertoilmatoimintoa lämpötila 225 °C.)

    © Eila Alho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.