Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Mustaherukka-rahkakakku

Gluteeniton Mustaherukka-rahkakakku

Gluteeniton Mustaherukka-rahkakakku

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

8

kpl
Kypsennysaika

45

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Pohja
  • Vaahdota pehmeä voi ja sokerit. Lisää kananmuna ja sekoita.
  • Lisää myös kerma ja sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää vaahtoon.
  • Levitä taikina voideltuun ja jauhotetun 20cm halk. olevaan irtopohjavuokaan jauhoja apuna käyttäen tai esim. kostealla lusikalla/käsillä.
  • Täyte
  • Sekoita kaikki keskenään ja lisää pohjan päälle.
  • Väliin
  • Lisää mustaherukat täytteen päälle ja valmista kaurahiutaleseos.
  • Päälle
  • Sekoita kaikki keskenään ja ripottele herukoiden päälle.
    Paista 175’c n. 45 min.
  • Jäähdyä ja irroita reunat, vasta kun jäähtynyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.