Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Viljatuotteen Gluteeniton Marjapiirakka
Viljatuotteen Gluteeniton Marjapiirakka
Julkaistu
Viljatuotteen Gluteeniton Marjapiirakka
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
12
kplKypsennysaika
30
minuuttiaViljatuotteen gluteeniton marjapiirakka on herkullinen lisä kahvipöytään mihin vuodenaikaan tahansa. Virtasalmen Viljatuotteen kaurahiutaleet tuo mukavaa pehmeyttä piirakkapohjaan.
Ainekset
- Pohja
150 g voita
0,75 dl sokeria
1 kanamuna
2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa tai Rouheista Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurahiutaleita
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
- Täyte
4-5 dl mustikoita
1 tlk kermaviiliä
1 kananmuna
1 tl vaniljasokeria
Valmistus
- Vaahdota voi ja sokeri.
- Lisää kanamuna huolellisesti sekoittaen.
- Yhdistä kuiva-aineet ja lisää taikinaan.
- Sekoita taikina tasaiseksi.
- Taputtele taikina voidellun piirakkavuoanpohjalle ja reunoille.
- Täyte
- Kaada päälle mustikat.
- Sekoita täytteen ainesosat ja kaada mustikoiden päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Anna piirakan hieman jäähtyä ennen tarjoilua. Viljatuotteen gluteeniton marjapiirakka on valmis nauttivaksi.