Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä

Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä

Gluteeniton Kesäkurpitsaleipä

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

2

leipää
Kypsennysaika

30

minuuttia

Mehevä gluteeniton kesäkurpitsaleipä valmistuu Virtasalmen Viljatuotteen tummasta gluteenittomasta jauhoseoksesta.

Ainekset

Valmistus

  • Survo perunat, kesäkurpitsa ja maito sauvasekottimella survokseksi.
  • Lämmitä survos noin. 40 asteiseksi suola, sokeri ja kuivat aineet käsin alustamalla.
  • Anna taikinan kohota huoneenlämmössä reilun tunnin.
  • Muotoile taikinasta kaksi pitkulaista ”limppua”.
  • Paista 200 asteessa reilu puoli tuntia.
  • Jos otat kurpitsan pakasteesta sulatettuna, on silloin kurpitsa painavampi ja vetisempi. Gluteeniton kesäkurpitsaleipä on rakenteeltaan melko tiivis.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.