Etusivu » Gluteeniton Psyllium » Gluteenittomat Kinkkukiekot

Gluteenittomat Kinkkukiekot

Gluteenittomat Kinkkukiekot

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

25

minuuttia

Gluteenittomat kinkkukiekot sopivat pikkusuolaiseksi vaikkapa kahvipöytään. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Rahkavoitaikina
  • Sekoita rahka ja psyllium pehmeän voin joukkoon.
  • Lisää keskenään sekoitetut kuivat ainesosat.
  • Sekoita taikina tasaiseksi ja laita kelmun sisään levyksi paineltuna.
  • Anna kovettua viileässä vähintään tunnin ajan.
  • Täyte
  • Ota taikinalevy jääkaapista.
  • Laita leivonta-alustalle leivinpaperin päälle ja kaaviloi levyksi.
  • Hienonna kinkku ja kananmunat ja levitä ne taikinalevyn päälle.
  • Lisää persiljasilppu, suola ja pippuri pinnalle ripotellen.
  • Rullaa taikinalevy tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla kääretortun tapaan.
  • Leikkaa rulla 1,5-2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
  • Nosta pellille leivinpaperin päälle leikkauspinta ylöspäin.
  • Voitele kananmunalla ja ripottele seesaminsiemeniä koristeeksi pinnalle.
  • Paista 200 asteessa n. 25 minuuttia.
  • Gluteenittomat kinkkukiekot ovat parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

    © Raija Alatalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.