Etusivu » Gluteeniton Hirssijauho » Gluteenittomat Teeleivät

Gluteenittomat Teeleivät

Gluteenittomat Teeleivät

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9-12

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Nopeat ja todella helpot gluteenittomat teeleivät Virtasalmen Viljatuotteen hirssijauhosta sekä vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta. Taikinasta tulee 9-12 kpl.

Ainekset

Valmistus

  • Laita uuni lämpenemään 225 °C.
  • Mittaa kuiva-aineet kulhoon, lisää lämmin neste ja sekoita taikina tasaiseksi.
  • Nosta taikinaa lusikalla uunipellille ja tasoita ohuiksi pyöreiksi leipäsiksi.
  • Pistele leipäsiä muutama kerta haarukalla ja paista noin 15 minuuttia.
  • Tarjoa heti.
  • Gluteenittomat teeleivät voi leipoa myös pelkästä vaaleasta jauhoseoksesta.
  • Teeleipätaikina sopii myös piirakkapohjaksi suolaiselle piirakalle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.