Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Suolaiset leivonnaiset » Muut reseptit » Gluteenittomat Shanghai-tacot

Gluteenittomat Shanghai-tacot

Gluteenittomat Shanghai-tacot

Reseptin kirjoittaja Iina Sarkama | Iinabites
5.0 keskiarvio 1 arvostelija
Annosmäärä

4

kpl

Tacot

  • 2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen hienoa riisijauhoa

  • tl ksantaania

  • ½ tl suolaa

  • 2 dl vettä

  • 1 kananmuna

  • 3-4 kevätsipulin vartta pilkottuna

  • öljyä paistamiseen

  • Täytteet
  • silmusalaattia

  • paistettua halloumia

  • punakaalia

  • chilimajoneesia

  • hoisin-kastiketta (varmista gluteenittomuus)

  • punaista chiliä

  • korianteria

  • limelohkoja

Valmistus

  • Sekoita riisijauho, suola ja ksantaani kulhossa.
  • Riko kananmunan rakenne erillisessä kulhossa ja lisää silputut kevätsipulin varret ja vesi.
  • Lisää jauhoseos nesteisiin ja sekoita kunnolla. Taikinan kuuluu olla paksuhkoa.
  • Paista tacot öljytyllä pannulla keskilämmöllä. Annostele noin 1 dl taikinaa pannulle ja painele lusikan avulla taikina ympyrän muotoon. Paista tacoa noin puoli minuuttia kerrallaan per puoli ja käännä. Toista kääntelyä kunnes taco on kypsä (noin 3 min).
  • Täytä valmiit tacot täytteillä ja nauti!

    Iina Sarkama | Iinabites

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.