
Julkaisemme Virtasalmen Viljatuotteen omaa kehitystä ja testausta olevia reseptejä sekä blogikirjoituksia.
Ilmainen toimitus kun tilaus 49€ tai yli. Minimitilaus 22€ / 250kr
Julkaisemme Virtasalmen Viljatuotteen omaa kehitystä ja testausta olevia reseptejä sekä blogikirjoituksia.
Tuotteillamme on Euroopan Keliakialiiton (AOECS-Association of European Coeliac Societies) myöntämä gluteenittoman tuotteen merkin käyttöoikeus. Löydät ajantasaisen listan gluteenittoman merkin käyttöoikeuden saaneista tuotteista Keliakialiitto ry:stä. Merkin käyttöoikeus edellyttää vuosittain tehtävää AOECS-standardin (AOECS standard for gluten-free food) auditointia.
Välisumma: 31,49 €
Parhaan kokemuksen tarjoamiseksi me ja kumppanimme käytämme teknologioita, kuten evästeitä, tallentaaksemme ja/tai käyttääksemme laitetietoja. Näiden tekniikoiden hyväksyminen antaa meille ja kumppanimme mahdollisuuden käsitellä henkilötietoja, kuten selauskäyttäytymistä tai yksilöllisiä tunnuksia tällä sivustolla, ja näyttää (ei-)personoituja mainoksia. Suostumuksen jättäminen tai peruuttaminen voi vaikuttaa haitallisesti tiettyihin ominaisuuksiin ja toimintoihin.
Napsauta alta hyväksyäksesi yllä olevat tai tehdäksesi tarkkoja valintoja. Valintasi koskevat vain tätä sivustoa. Voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa, mukaan lukien suostumuksesi peruuttaminen, käyttämällä evästekäytännön vaihtopainikkeita tai napsauttamalla näytön alareunassa olevaa suostumushallintapainiketta.
Hej. Har ni recept på ett grövre saftigt matbröd?
Hej Stina,
kan du använda detta recept från https://www.virtasalmenviljatuote.fi/gluteenittomat-reseptit/suolaiset-leivonnaiset/gluteeniton-rouheinen-vuokaleipa-3/. eller det här
https://www.virtasalmenviljatuote.fi/gluteenittomat-reseptit/gluteeniton-rouheinen-vuokaleipa-2/
Yön yli sämpylät.
Laitoin illalla ohjeen mukaisesti taikinan turpoamaan jääkaappiin.
Aamulla taikina oli ihan nestemäinen liuos.
Laitoin jauhoja lisää n. 2 dl , jotta olisi hieman puuromaisempi koostumus.
Nostelin lusikalla taikinaa pellille.
Sämpylöistä tuli tiiviitä kakkaroita.
Mitä meni pieleen?
Hei Helinä,
Kuulostaa siltä, että taikinan rakenne ei kehittynyt oikein yön aikana. Yön yli kohotettavan taikinan tulisi olla löysähkö, mutta ei nestemäinen. Välillä jauhot imevät eri määrän nestettä ja usein jauhojen mittaaminen desimitalla voi olla hieman epätarkka kun kukin leipoja mittaa desin omalla tyylillään. Taikinan kannattaa antaa levätä vähän aikaa, jotta jauhoissa oleva psyllium turpoaa ennen jääkaappiin laittoa. Tarvittaessa jauhoja voi lisätä. Joskus hiivakaan ei aina aktivoidu niin kuin pitäisi.
Jauhojen lisääminen aamulla on tehnyt taikinasta liian tiiviin. Hiiva on käynyt jo loppuun jääkaapissa eikä se ole jaksanut nostattaa enää uutta jauhomäärää.
Kannattaa yrittää uudestaan jauhomäärää muokkaamalla.