Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat & vegaaniset mokkapalat

Gluteenittomat & vegaaniset mokkapalat

Gluteenittomat & vegaaniset mokkapalat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

13

minuuttia

Rakastetut gluteenittomat ja vegaaniset mokkapalat ovat nyt täällä! Pystytkö syömään vain yhden?

Ainekset

  • 390 g / n. 6 dl Virtasalmen Viljatuotte Vaalea Gluteenitonta Jauhoseos

  • 220 g / n. 2,5 dl sokeria

  • 45 g / n. 1 dl tummaa kaakaojauhetta

  • 3 tl leivinjauhetta

  • 0,5 tl suolaa

  • 225 g sulatettua maidotonta leivontamargariinia

  • 4,5 dl gluteenitonta kaurajuomaa

  • 1 dl kahvia

  • Kuorrute
  • 0,5 dl kahvia

  • 30 g / n. 0,75 dl tummaa kaakaojauhetta

  • 5 dl tomusokeria

  • 2-3 rkl gluteenitonta kaurajuomaa

  • Gluteenittomia strösseleitä

Valmistus

  • Lämmitä uuni 200 asteeseen.
    Sekoita kuivat aineet. Sekoita kevyesti joukkoon nestemäiset aineet. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
  • Paista n. 13-15 minuuttia, tai kunnes tikkutesti on puhdas. Pohjan kuuluisi tuntua pehmeältä ja joustavalta. Anna pohjan jäähtyä.
  • Sekoita kuorrutteen ainekset. Lisää tarvittaessa kaurajuomaa / kahvia maun mukaan. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle ja koristele strösseleillä. Jos laitat kuorrutetut mokkapalat kylmään tunniksi tai pariksi, saat leikattua siistejä paloja.
  • Gluteenittomat ja vegaaniset mokkapalat ovat valmiit nautittaviksi.

    Tiina Strandberg | My Berry Forest

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.