Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tomaattileipäset

Gluteenittomat Tomaattileipäset

Gluteenittomat Tomaattileipäset

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

8

kpl
Kypsennysaika

10

minuuttia

Herkulliset gluteenittomat tomaattileipäset ovat helppoja valmistaa. Ne myös valmistuvat nopeasti, mikäli saat yllätysvieraita tai illanistujaisten tarjoilut uhkaavat loppua kesken. Voit täyttää leipäset haluamillasi täytteillä. Ohjeesta tulee n. 8 kappaletta leipäsiä.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaikki ainekset keskenään ja jaa taikina uunipellille leivinpaperin päälle kahdeksaan osaan, painele litteiksi.
  • Voitele kananmunalla.
  • Paista 225 C n. 10 min.
  • Anna jäähtyä ja täytä haluamillasi täytteillä.
  • Gluteenittomat tomaattileipäset ovat valmiit nautittaviksi.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.