Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Tattarileipäset

Gluteenittomat Tattarileipäset

Gluteenittomat Tattarileipäset

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä vesi noin 40 asteeseen ja lisää muut aineet.
  • Nostele pellille löysästä taikinasta lusikalla 9 kekoa.
  • Ripota päälle ihan vähän härkäpapujauhoseosta ja taputtele käsin keot litteiksi ja pyöreiksi.
  • Pistele leivät haarukalle ja sitten vain uuniin.
  • Leivinuunissa oli reilut 200 astetta ja 15 minuutin paiston jälkeen leipäset olivat kauniin ruskeat.
  • Sitten vain nokare voita lämpimän leivän päälle ja nauttimaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.