Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat ranskalaiset krepit

Gluteenittomat ranskalaiset krepit

Gluteenittomat ranskalaiset krepit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

8-10

kpl

Gluteenittomat ranskalaiset krepit ovat kuin lettuja, mutta ohuempia, vaaleampia ja hieman erilaisella taikinalla paistettuja. Kokeile ja ihastu!

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa. Lisää gluteeniton kaurajuoma. Sekoita toisessa kulhossa jauhot, suola ja sokerit. Kaada munamaito hiljalleen jauhojen sekaan koko ajan sekoittaen. Lisää rypsiöljy taikinaan ja sekoita. Anna taikinan levätä jääkaapissa 60min.
  • Paista crepesit isolla pannulla keskilämmöllä. Lisää pannulle ohuelti öljyä niin, että sitä on koko pannun pinta-alalla. Käytä apuna silikonista pullasutia. Sekoita taikinaa vispilällä. Kaada taikinaa noin 0,5-1 dl pannulle pannun koosta riippuen. Pyöräytä pannua saman tien niin, että taikina leviää ohueksi kerrokseksi koko pannulle. Käännä crepes kun sen pinta on hyytynyt ja taikinan kiilto on kadonnut. Säilytä valmiit crepesit lautasella folion alla.
  • Tarjoile kermavaahdon, marjojen ja hedelmien kanssa.

    Iina Sarkama | Iinabites

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.