Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat pinaattiletut

Gluteenittomat pinaattiletut

Gluteenittomat pinaattiletut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta

Suolaiset gluteenittomat pinaattiletut ovat herkullinen lounas tai päivällinen! Kokeile herkkusienipaistosta lettujen kanssa tai täytä oman makusi mukaan!

Ainekset

  • Letut
  • 2,75 dl maitoa

  • 1 kananmuna

  • 1,5 dl Gluteeniton Lettujauhoseos

  • 1 tl suolaa

  • 60-70 g pinaattia

  • Täyte
  • 1 tlk kermaviiliä

  • 1 tlk raejuustoa

  • 1 pieni punasipuli

  • suolaa

  • timjamia

  • rosmariinia

  • mustapippuria

  • herkkusieniä (200-400g riippuen paljonko täytettä haluat)

  • pinaattia (60-80g)

  • samat mausteet

Valmistus

  • Sekoita blenderillä tai sauvasekoittimella maito, kananmuna ja pinaatti hienoksi vihreäksi nesteeksi. Lisää jauhot sekä suola ja sekoita tasaiseksi. Anna turvota n. 10 minuuttia. Paista letut öljyn kanssa. Sekoita taikinaa ennen kuin otat uuden annoksellisen.
  • Pilko sipuli pieneksi. Sekoita kermaviili, raesokeri, mausteet sekä sipuli keskenään. Maista ja mausta oman maun mukaan! Pilko herkkusienet ja paista pannulla. Kun herkkusienet ovat lähes valmiita lisää pinaatti pannulle. Mausta käyttäen samoja mausteita kuin täytteessä.
  • Lisää letun väliin kermaviili-raejuusto täytettä sekä sienipaistosta. Herkuttele gluteenittomat pinaattiletut vaikka päivällisellä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.