Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Perunarieska

Gluteeniton Perunarieska

Gluteeniton Perunarieska

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Valmista perunasosejauheesta pakkauksen ohjetta löysempi sose.
  • Lisää nokare voita ja suola. Jäähdytä.
  • Sekoita joukkoon kananmuna ja tumma jauhoseos.
  • Nosta ruokalusikalla leivinpaperin päälle taikinapaloja ja muotoile ne jauhotetuin käsin taputellen ohuiksi pyöreiksi rieskoiksi.
  • Paista 250 asteessa 10-12 minuuttia.

    © Raija Alatalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.