Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit

Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit

Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

4-5

kpl

Gluteenittomat Pannuleivät eli Flatbreadit ovat herkullisia tortillamaisia lettuja, jotka ovat helppoja ja nopeita valmistaa. Täytteeksi voit laittaa erilaisia tortilla täytteitä tai nauttia pannuleivät sellaisenaan.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita jauho, leivinjauho ja suola keskenään.
  • Lisää joukkoon jogurtti ja oliiviöljy ja sekoita.
  • Jaa taikina 3-4 osaan ja pyörittele palloiksi. Kauli jauhoitetulla pinnalla kunnes noin puolen sentin paksuisia.
  • Paista pannulla ilman öljyä muutama minuutti molemmin puolin kunnes pinta saa vähän väriä.
  • Tarjoile gluteenittomat pannuleivät eli flatbreadit erilaisten tortilla täytteiden kera tai nauti ne sellaisenaan.

    Selma Mönkäre | FitFoodieSelma

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.