Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Nokkosletut
Gluteenittomat Nokkosletut
Julkaistu
Gluteenittomat Nokkosletut
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Herkulliset gluteenittomat nokkosletut sopivat moneen niin arkena kuin juhlana. Voit nauttia letuista suolaisena tai makeana, millä aterialla tahansa.
Ainekset
5 dl maidoa tai vettä
2 kananmunaa
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Nokkoslettujauhoseosta
1 tl suolaa
Paistamiseen voita tai öljyä
Valmistus
- Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa.
- Lisää maito tai vesi, jauhot ja suola vispaten jaukkoon.
- Anna turvota noin 10 min.
- Sekoita taikinaa aina ennen uuden annoksen ottamista, sillä jauhot vajoavat kulhon pohjalle.
- Paista ohukaispannulla tai muurikkapannulla isoja lettuja. Nauti gluteenittomat nokkosletut suolaisena tai makeana.
- Tarjoile suolaisena
- savukalatäytteellä, jauhelihalla, kasviksilla, erilaisilla juustoilla
- Tarjoile makeana
- hillolla ja kermavaahdolla, kinuskikastikkeella, hasselpähkinälevitteellä, marjoilla
Vinkki
- Katso reseptivideo täältä.