Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Mustikkamuffinssit
Gluteenittomat Mustikkamuffinssit
Julkaistu
Gluteenittomat Mustikkamuffinssit
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
9
kplKypsennysaika
10
minuuttiaGluteenittomat mustikkamuffinssit ovat helppo ja nopea herkku. Taikinasta tulee noin 9 muffinssia. Voit kokeilla myös kuorruttaa muffinssit ja tehdä niistä kuppikakkuja. Kuorrutukseen sopii esimerkiksi kermavaahto. Kokeile reseptiä myös muilla marjoilla kuten mansikoilla tai vadelmilla.
Ainekset
1 kananmuna
1 dl sokeria
100 g margariinia tai voita
2,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Kaurajauhoseosta
1 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
0,5 dl maitoa
2 dl mustikoita
Valmistus
- Sekoita muna, sokeri ja sulatettu margariini/voi.
- Sekoita Kaurajauhoseos, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.
- Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen.
- Jaa taikina muffinssivuokiin (Muista jättää kohoamisvara!)
- Paista gluteenittomat mustikkamuffinssit 200 asteessa 10-15 minuuttia.