Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

Gluteenittomat Mustikkamuffinssit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.8 keskiarvio 4 arvostelijalta
Annokset

9

kpl
Kypsennysaika

10

minuuttia

Gluteenittomat mustikkamuffinssit ovat helppo ja nopea herkku. Taikinasta tulee noin 9 muffinssia. Voit kokeilla myös kuorruttaa muffinssit ja tehdä niistä kuppikakkuja. Kuorrutukseen sopii esimerkiksi kermavaahto. Kokeile reseptiä myös muilla marjoilla kuten mansikoilla tai vadelmilla.

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita muna, sokeri ja sulatettu margariini/voi.
  • Sekoita Kaurajauhoseos, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.
  • Lisää kuivat aineet vuorotellen maidon kanssa taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
  • Lisää lopuksi mustikat varovasti sekoittaen.
  • Jaa taikina muffinssivuokiin (Muista jättää kohoamisvara!)
  • Paista gluteenittomat mustikkamuffinssit 200 asteessa 10-15 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.