Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Mazariinileivokset

Gluteenittomat Mazariinileivokset

Gluteenittomat Mazariinileivokset

Reseptin kirjoittaja Jamiela Ruotsalainen
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

n. 20

kpl
Kypsennysaika

15

minuuttia

Ohjeesta tulee noin 20kpl

Ainekset

  • Pohjat
  • 100 g voita

  • 0,5 dl sokeria

  • 1 kananmuna

  • 0,5 tl leivinjauhetta

  • 3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta

  • Täyte
  • 50 g voita

  • 1 dl sokeria

  • 1 dl mantelijauhetta

  • 2 kananmunaa

  • 0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Pullajauhoseosta

  • 0,5 tl leivinjauhetta

  • 200 g vadelmahilloa

  • Kuorrutus
  • 4 dl tomusokeria

  • 3-4 rkl vettä

  • karamelliväriä maun mukaan

Valmistus

  • Pohjat
  • Valmista ensin pohjat. Vaahdota pehmeä voi ja sokeri.
  • Lisää kananmuna vatkaten.
  • Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan.
  • Nosta taikina jähmettymään jääkaappiin noin tunniksi.
  • Voitele metalliset vuokat ja painele taikinaa niiden pohjalle ja reunoille.
  • Nosta ne jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
  • Täyte
  • Valmista täyte vatkaamalla voi pehmeäksi.
  • Lisää siihen sokeri, mantelijauhe sekä kananmunat vatkaten munat yksitellen taikinaan.
  • Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja vatkaa jauhot taikinaan.
  • Laita hilloa ohuehko kerros pohjien päälle.
  • Lusikoi täytettä päälle niin että vuoat täyttyvät.
  • Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 15 minuuttia.
  • Irrota leivonnaiset vuoista hieman jäähtyneinä.
  • Kuorrute
  • Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi.
  • Levitä jäähtyneiden leivosten pinnalle lusikalla tai pursotuspussin avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.