Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit

Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit

Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

20

minuuttia

Kesäiset gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit makean himoon! Ainekset vain sekaisin, muffinissit uuniin ja herkuttelemaan!

Ainekset

Valmistus

  • Vispaa kananmuna ja sokeri sekaisin. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää taikinaan sulatettu margariini sekä kuivat aineet ja maito vuorotellen. kaada taikinan joukkoon pieneksi pilkotut mansikat ja valkosuklaat. Kääntele sekaisin varovasti.
  • Nostele lusikalla tai jäätelökauhalla muffinssivuokiin. Halutessasi aseta päälle muutama mansikan ja valkosuklaan palanen. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia.
  • Gluteenittomat mansikka-valkosuklaamuffinssit ovat parhaimmillaan uunituoreina.

4 Kommenttia

    1. Hei Mari!
      Suklaat saattavat usein sisältää gluteenia, mikä mainitaan myös kyseisten suklaiden myyntipakkauksissa. Osalla valmistajista on gluteenittomiksi merkittyjä suklaita. Esimerkiksi Pandan suklaalevyt ovat gluteenittomia. Kannattaakin aina tarkistaa suklaan tuotetiedot pakkauksesta. 🙂

    1. Hej Annette,
      Ledsen för förseningen med att svara. Tack för din uppmärksamhet! Det finns verkligen ett fel i receptet, den korrekta mängden vaniljsocker är 1,5 tsk. Vi kommer att rätta till felet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.