Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Kinder-kuppikakut

Gluteenittomat Kinder-kuppikakut

Gluteenittomat Kinder-kuppikakut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Määrä

n. 9

isoa muffinsia
Kypsennysaika

15

minuuttia

Gluteenittomat Kinder-kuppikakut ovat tuplasuklainen herkku! Maitosuklaamuffinssit kuorrutetaan herkullisella valkosuklaakuorrutteella. Jos haluat jättää kuorrutteen pois, lisää taikinaan enemmän valkosuklaan palasia.

Ainekset

  • Muffinssit
  • 150 g margariinia

  • 2 dl sokeria

  • 2 kananmunaa

  • 0,5 dl vettä

  • 3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 3 rkl kaakaojauhetta

  • 2 tl vaniljasokeria

  • 2 tl leivinjauhetta

  • muutama rivi valkosuklaata (ja halutessasi maitosuklaata)

  • Kuorrute
  • 200 g tuorejuustoa

  • 100 g margariinia

  • 150 g valkosuklaata

  • 2 tl vaniljauutetta

  • 6 dl tomusokeria

Valmistus

  • Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää kananmunat ja vesi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Lisää joukkoon suklaan palaset ja kääntele sekaisin. Annostele muffinssivuokiin (noin 9 isoa). Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.
  • Sekoita kylmä margariini noin 2 dl tomusokeria yleiskoneessa tai sähkövatkaimella. Lisää tuorejuusto, sulatettu valkosuklaa ja vaniljauute joukkoon. Sekoita tasaiseksi. Lisää tomusokeria 1-2 dl kerrallaan joukkoon. Siirrä pursotinpussiin ja kuorruta jäähtyneet muffinssit. Ripottele päälle Kinder-munan palasia tai valko- sekä maitosuklaan murusia/raastetta.
  • Säilytä gluteenittomat kinder-kuppikakut jääkaapissa ja ota lämpiämään ennen herkuttelua, jotta kuppikakku hieman pehmenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.