Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat kauravadelmapalat

Gluteenittomat kauravadelmapalat

Gluteenittomat kauravadelmapalat

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annosta

12

kpl

Ainekset

Valmistus

  • Sekoita kaurahiutaleet, mantelit, kurpitsansiemenet ja suola keskenään. Kuumenna kattilassa maapähkinävoi ja hunaja notkeaksi. Kaada seos kaurasiemensekoitukseen ja sekoita. Hienonna kuivatut vadelmat. Lisää sekaan ja sekoita. Painele seos lusikalla tiukaksi levyksi leivinpaperilla päällystettyyn pakastuksen kestävään astiaan. Anna tekeytyä pakastimessa noin 2h.
  • Leikkaa terävällä veitsellä kauravadelmapalat. Nosta vielä takaisin pakastimeen noin tunnin ajaksi. Valmista halutessasi jogurttikuorrute sekoittamalla kaikki ainesosat kulhossa yhteen. Sirottele kuorrute lusikalla tai pursotinpussia apunakäyttäen kauravadelmapalojen päälle. Nosta pakastimeen vielä 30 minuutiksi.

    Iina Sarkama | Iinabites

Vinkki

  • Säilytä valmiit gluteenittomat kauravadelmapalat pakastimessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.