Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Karjalanpiirakat
Gluteenittomat Karjalanpiirakat
Julkaistu
Gluteenittomat Karjalanpiirakat
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
15
kplKypsennysaika
10
minuuttiaAinekset
2 dl vettä
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
1 dl Virtasalmen Viljatuotteen Tummaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl suolaa
- Täyte
2,5 dl puuroriisiä
vettä
maitoa
ripaus suolaa
1 kananmuna
Valmistus
- Sekoita veteen suola ja psyllium.
- Anna turvota joitain minuutteja.
- Sekoita jauhot pienissä erissä vesi-suola-psylliumseokseen.
- Täyte
- Suolalla maustettua jäähtynyttä riisipuuroa.
- Sekoita puuroon yksi raaka kanamuna.
- Tähän taikinamäärään sopiva riisimäärä on 2,5 dl
- Pyöritä taikinasta tanko ja jaa tanko n. 15 yhtä suureen palaan. Kaulitse taikinapala kerrallaan piirakankuoreksi, täytä ja rypytä. Huom. tarvitset jauhoja taikinapalan alle, jotta kaulinta onnistuu. Paista piirakat 250-asteessa noin 10 min. Voitele piirakat heti uunista ottamisen jälkeen voisulalla