Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat hirssikakut

Gluteenittomat hirssikakut

Gluteenittomat hirssikakut

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

9-10

kpl

Ainekset

  • 4 dl hirssisuurimoita (kypsiä, n. 1 dl raakaa suurimoa)

  • 2 kananmuna

  • 1 dl juustoraastetta

  • suolaa ja pippuria

  • Tarjoiluun
  • suosikkikastikkeesi ja liha/kasvisproteiini

Valmistus

  • Keitä hirssisuurimot (1dl hirssisuurimoita ja 2 dl vettä). Sekoita loput ainekset kypsien ja jäähtyneiden hirssisuurimoiden joukkoon. Ota massasta golfpallon kokoinen pala ja painele siitä tiivis pallo. Toisella kädellä reunoja tukien, painele pallosta 1-2 cm paksuinen kiekko. Siirrä kiekko öljyiselle pannulle lastan avulla. Paista kultaiseksi molemmilta puolilta.
  • Tarjoile haluamasi proteiinin sekä kastikkeen kanssa. Meillä kuvassa kanaa ja tzatzikia. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.