Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteenittomat Cup Caket

Gluteenittomat Cup Caket

Gluteenittomat Cup Caket

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

7-8

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Söpöt gluteenittomat cup caket Virtasalmen Viljatuotteen vaaleasta gluteenittomasta jauhoseoksesta. Yhdestä annoksesta tulee 7-8 kpl.

Ainekset

  • Perusohje
  • 75 g (maidotonta) margariinia

  • 1 dl sokeria

  • 1 kananmuna

  • 2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 1 tl leivinjauhetta

  • (0,5 ml suolaa)

  • 1 dl vettä

  • Ananas
  • korvaa vesi 1 dl:llä ananastuoremehua, lisää taikinaan lopuksi 0,5 prk ananasmurskaa.

  • Kokeile ananasmuffineja myös mehevänä kuivakakkuna.

  • Paistaminen silloin pienessärengasvuoassa noin 35 minuuttia.

  • Appesliini-suklaa
  • korvaa vesi 1 dl:llä appelsiinituoremehua ja lisää taikinaan 2 rkl kaakaojauhetta ja 2–3 rkl appelsiinimarmeladia

  • (tarkista valmistus-aineiden sopivuus).

  • Mokka
  • korvaa vesi 1 dl:llä kahvia ja lisää taikinaan 1 tl jauhettua kardemummaa.

  • Kuorrutus (yhteen annokseen)
  • 75 g (maidotonta) margariinia

  • 1 dl tomusokeria

  • 1 keltuainen

  • 2 tl vaniljasokeria

  • karamelliväriä

Valmistus

  • Perusohje
  • Vaahdota pehmeä rasva ja sokeri.
  • Lisää kananmuna ja sekoita hyvin.
  • Sekoita kuiva-aineet keskenään ja lisää taikinaan yhdessä nesteen kanssa.
  • Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
  • Kuorrutus
  • Mittaa ainekset kulhoon ja vispaa kuohkeaksi vaahdoksi.
  • Pursota vaahto jäähtyneiden muffinien päälle. koristele gluteenittomat cup caket ruokailijoille sopivin koristein.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.