Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Uunitattaripuuro
Gluteeniton Uunitattaripuuro
Julkaistu
Gluteeniton Uunitattaripuuro
Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
Annokset
4
kplKypsennysaika
1
tuntiGluteeniton uunitattaripuuro valmistuu Virtasalmen Viljatuotteen tattarisuurimoista. Tattaripuuro on helppo ja täyttävä iltapala tai maittava aamupala. Kokeile ja ihastu sinäkin!
Ainekset
3 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Tattarisuurimoita
1 l maitoa tai vettä
voita
suolaa
Valmistus
- Huuhtele ryynit ja voitele vuoka.
- Sekoita suurimot maitoon tai veteen ja lisää suola.
- Paistoaika on 1 tunti 175 asteessa tai kunnes suurimot ovat pehmeitä ja maito imeytynyt.
- Nauti gluteeniton uunitattaripuuro marjojen tai mehukeiton kanssa.
Vinkki
- Voit myös liottaa suurimoita yön yli ja tehdä puuron ohjeen mukaisesti vasta aamulla. Tällöin tattaripuuron maku on hieman miedompi verrattuna pelkkään huuhteluun.