Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Tuoksuva Omenakakku

Gluteeniton Tuoksuva Omenakakku

Gluteeniton Tuoksuva Omenakakku

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12-15

kpl
Kypsennysaika

55

minuuttia

Gluteeniton tuoksuva omenakakku on herkullinen lisä kahvipöytään. Kokeile ja ihastu sinäkin!

Ainekset

Valmistus

  • Vaahdota voi ja sokeri.
  • Lisää kananmunat yksitellen vatkaten joukkoon.
  • Lisää kermaviili ja keskenään sekoitetut kuivat ainesosat taikinaan.
  • Kuori omenat ja poista niistä siemenkodat.
  • Raasta omenat karkeaksi raasteeksi.
  • Sekoita raasteen joukkoon sokeri ja kaneli.
  • Laita puolet taikinasta voideltuun ja jauhotettuun (esim. tumma riisijauho) irtopohjavuokaan tasaiseksi kerrokseksi.
  • Lisää päälle omenaraaste ja sen jälkeen loput kakkutaikinasta.
  • Ripottele pintaan mantelilastuja.
  • Paista kakkua 175 asteessa noin 55-60 min.
  • Gluteeniton tuoksuva omenakakku on parhaimmillaan hieman jäähtyneenä.

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.