Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Gluteeniton Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Gluteeniton Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

12

kpl
Kypsennysaika

20

minuuttia

Ainekset

  • Pohja
  • 125 g maitorahkaa

  • 125 g sulatettua margariinia/voita

  • 2 dl Virtasalmen Viljatuotteen Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta

  • 0,5 dl Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenittomia Kaurahiutaleita

  • 1 tl leivinjauhetta

  • ripaus merisuolaa

  • Täyte
  • 375 g tomaattimurskaa

  • 50 g pinaattia pilkottuna

  • 1 keskikokoinen sipuli pilkottuna

  • 2 valkosipulinkynttä

  • ripaus pippuria

  • 0,25 tl suolaa

  • ripaus fariinisokeria

  • Pinnalle
  • 1 pkt vuohenjuustoa

  • pieni rasia minitomaatteja

  • hieman merisuolaa, pipppuria ja yrttejä (basilika, oregano tms.)

  • 1 pss juustoraastetta, käytin emmentalia

  • © Tiina Kervinen
    https://iloinenjuustokakku.blogspot.fi

Valmistus

  • Pohja
  • Sekoita maitorahka ja margariini keskenään.
  • Lisää seokseen jauhot ja kaurahiutaleet, joihin on sekoitettu leivinjauhe sekä suola.
  • Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan.
  • Täyte
  • Kaada tomaattimurska kattilaan, lisää pinaatit, sipuli sekä purista sekaan valkosipulinkynnet.
  • Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 min.
  • Mausta. Keitä tomaattikastiketta vielä pari minuuttiaKaada valmis tomaattikastike pohjan päälle.
  • Pinnalle
  • Viipaloi vuohenjuusto paloiksi, ja halkaise minitomaatit.
  • Asettele tomaatit ja vuohenjuusto piirakan pinnalle.
  • Ripottele päälle hieman suolaa, pippuria ja yrttejä.
  • Levitä pinnalle juustoraaste. Paista 200-asteessa n. 20 min.

    © Tiina Kervinen
    https://iloinenjuustokakku.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.