Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton suklaagranola

Gluteeniton suklaagranola

Gluteeniton suklaagranola

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

10

minuuttia

Ainekset

Valmistus

  • Rouhenna pähkinät veitsellä pienemmiksi paloiksi.
  • Sekoita gluteenittomat kaurahiutaleet, kaakaonibsit ja rouhennetut pähkinät kulhossa.
  • Kuumenna kattilassa miedolla lämmöllä hunaja, öljy ja kaakaojauhe. Sekoita kunnes seos on tasaista ja juoksevaa.
  • Kaada hunajaseos kuiviin ainesosiin. Sekoita kunnes kuivat ainesosat ovat kauttaaltaan hunajaseoksessa.
  • Levitä seos leivinpaperilla päällystetyn uunipellin päälle ohueksi kerrokseksi. Paista 160 asteessa noin 10 minuuttia.
  • Anna jäähtyä kunnolla pellin päälle ennen purkittamista.

    Iina Sarkama | Iinabites

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.