Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Siemennäkkileipä

Gluteeniton Siemennäkkileipä

Gluteeniton Siemennäkkileipä

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

pellillinen
Kypsennysaika

1

tunti 

Helppo ja terveellinen gluteeniton siemennäkkileipä valmistuu pikkusuolaiseksi hetkessä Virtasalmen Viljatuotteen maissi- tai tattarijauhosta.

Ainekset

Valmistus

  • Lämmitä kiertoilmauuni 150-asteiseksi.
  • Sekoita kuiva-aineet kulhossa.
  • Lisää kiehuva vesi ja öljy ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  • Kaada massa pellille leivinpaperin päälle ja tasoita ohueksi, uunipellinkokoiseksi levyksi.
  • Käsin tasoitettaessa tehtävä helpottuu laittamalla käsi muovipussin sisään.
  • Sirottele lopuksi sormisuolaa taikinan pinnalle.
  • Suolan voi myös taputella kädellä massaan kiinni.
  • Taikinalevyn voi jakaa taikinapyörällä valmiiksi annospaloiksi tai jättää levyn kokonaiseksi.
  • Paista 150-asteisessa uunissa noin tunti.
  • Anna näkkileivän jäähtyä ennen tarjoilua.
  • Gluteeniton siemennäkkileipä sopii pikkusuolaiseksi vaikkapa elokuvailtaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.