Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Siemennäkkäri (valmiista seoksesta)

Gluteeniton Siemennäkkäri (valmiista seoksesta)

Gluteeniton Siemennäkkäri (valmiista seoksesta)

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Kypsennysaika

1

tunti 

Gluteeniton siemennäkkäri on helppo pikkusuolainen, joka valmistuu Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta siemennäkkileipäseoksesta.

Ainekset

  • Virtasalmen Viljatuotteen Gluteenitonta Siemennäkkileipäseosta

  • 2,5 dl kiehuvaa vettä

  • 0,5 dl mietoa öljyä

  • sormisuolaa

Valmistus

  • Sekoita tasaiseksi massaksi ja kaada leivinpaperin päälle pellille.
  • Taputtele tasaiseksi levyksi (voit laittaa käden muovipussin sisään tai käyttää silikonista nuolijaa, jotta taikina ei tartu)
  • Ripottele pinnalle sormisuolaa. Leikkaa halutessasi pizzaleikkurilla kevyesti paloiksi. Palat irtoavat leikkuukohdista helposti paistamisen jälkeen.
  • Paista 150 asteessa noin tunti.
  • Jäähdytä ja katko gluteeniton siemennäkkäri paloiksi.
  • Herkuttele näkkärillä peli-illassa tai elokuvaa katsoessasi! Voit ottaa näkkäriä mukaan myös evääksi töihin tai piknikille.

3 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.