Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Porkkanapataleipä

Gluteeniton Porkkanapataleipä

Gluteeniton Porkkanapataleipä

Reseptin kirjoittaja Marika Kaila
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

1

leipä
Kypsennysaika

45

minuuttia

Herkullinen Gluteeniton Porkkanapataleipä on ehdottomasti vaivannäön arvoista. Tee taikina valmiiksi edellisenä iltana ja paista aamulla. Saat tuoretta leipää heti aamiaiselle.

Valmistus

  • Sekoita veteen kuivahiiva, psylliumi, suola ja porkkanaraaste.
  • Lisää lopuksi jauhot.
  • Sekoita hyvin, mutta älä vaivaa.
  • Anna kohota 12 h pöydällä huoneenlämmössä, peitä kulho kelmulla.
  • Seuraavana aamuna pyöräytä taikina nopeasti palloksi ja anna kohota vielä 30 min liinan alla.
  • Laita pata kansineen kylmään uuniin ja laita uuni päälle 225 C anna lämmetä 30 min.
  • Jonka jälkeen laita leipä pataan ja kansi päälle.
  • Paista 30 min, jonka jälkeen ota kansi pois ja jatka paistamista 15 min.
  • Gluteeniton porkkanapataleipä on valmis nautittavaksi hieman jäähdyttyään.

    Marika Kaila | Ranteita myöten taikinasa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.