Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton piparitaikina

Gluteeniton piparitaikina

Gluteeniton piparitaikina

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.3 keskiarvio 27 arvostelijalta
Kypsennysaika

5

minuuttia

Kokeile herkullista ja helppoa gluteenitonta piparitaikinaa! Tämä ohje takaa täydellisen maun ja koostumuksen joululeivontaan. Löydä vinkit ja vaiheittaiset ohjeet nyt!

Ainekset

Valmistus

  • Kiehauta siirappi, sokeri ja mausteet kattilassa.
  • Sulata voi hiukan jäähtyneeseen seokseen ja lisää sen jälkeen kananmunat.
  • Yhdistä jauhoon sooda ja lisää taikinaan.
  • Laita piparitaikina tiiviiseen kulhoon ja anna kovettua jääkaapissa yön yli.
  • Kauli taikina jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla pipareita.
  • Paista 200 asteessa 5-7 minuuttia.

2 Kommenttia

  1. Tosi hyvä ohje ja helppo leipoa! Ei mennyt rikki ja oli helppo ottaa irti pöydästä! 👍

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.