Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton piparitaikina

Gluteeniton piparitaikina

Gluteeniton piparitaikina

Reseptin kirjoittaja Virtasalmen Viljatuote Oy
4.2 keskiarvio 29 arvostelijalta
Kypsennysaika

5

minuuttia

Kokeile herkullista ja helppoa gluteenitonta piparitaikinaa! Tämä ohje takaa täydellisen maun ja koostumuksen joululeivontaan. Löydä vinkit ja vaiheittaiset ohjeet nyt!

Ainekset

Valmistus

  • Kiehauta siirappi, sokeri ja mausteet kattilassa.
  • Sulata voi hiukan jäähtyneeseen seokseen ja lisää sen jälkeen kananmunat.
  • Yhdistä jauhoon sooda ja lisää taikinaan.
  • Laita piparitaikina tiiviiseen kulhoon ja anna kovettua jääkaapissa yön yli.
  • Kauli taikina jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi ja ota siitä muotilla pipareita.
  • Paista 200 asteessa 5-7 minuuttia.

4 Kommenttia

  1. Tosi hyvä ohje ja helppo leipoa! Ei mennyt rikki ja oli helppo ottaa irti pöydästä! 👍

    1. Hei Jenni,
      Pahoittelut vastauksen viivästymisestä! Emme ole kokeilleet tätä reseptiä ilman kananmunaa, olisi kyllä kokeilemisen arvoinen. Jos teit tällä reseptillä ilman kanamunaa, vinkkaatko meillekin miten onnistui.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.