Etusivu » Gluteenittomat reseptit » Gluteeniton Pieni Mansikkakakku

Gluteeniton Pieni Mansikkakakku

Gluteeniton Pieni Mansikkakakku

Reseptin kirjoittaja Kirsi Epäilys
0.0 keskiarvio 0 arvostelijalta
Annokset

8

palaa
Kypsennysaika

20

minuuttia

Helppo gluteeniton pieni mansikkakakku valmistuu Virtasalmen Viljatuotteen gluteenittomasta tef-jauhosta. Täytteeksi raparperisosetta ja kermavaahtoa. Ai että, miten hyvä kesäinen herkku tästä tuleekaan.

Ainekset

Valmistus

  • Vatkaa sokeri ja kananmunat vaahdoksi.
  • Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää varovasti sekoittaen vaahtoon.
  • Paista pohjaa irtopohjavuossa 180 asteessa noin 20 min.
  • Täyte
  • Keitä raparperi ja sokeri soseeksi.
  • Kostuta pohja ennen täytteiden lisäämistä esim. maidoilla.
  • Lusikoi raperperi-sokeriseos jäähtyneen pohjan päälle.
  • Vaahdota kerma ja lisää siihen tuorejuusto ja vaniljasokeri.
  • Levitä kerma seoksen päälle.
  • Koristele mansikoilla ja mintunlehdillä.
  • Gluteeniton pieni mansikkakakku on ihanteellinen pieneen makean nälkään tai pienelle seurueelle.

    Kirsi Epäilys | Villa Kanervan Leivinuuni

2 Kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja siihen sovelletaan Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja.